Verwijderen van stickers

stickers verwijderen van auto

Verwijderen van stickers

Je koopt een prachtige nieuwe wagen en de dag dat je je nieuwe stalen ros gaat afhalen stel je vast dat de garagehouder op elk mogelijk plekje een sticker van zijn filiaal heeft aangebracht. Hoe verwijder je nu die stickers zonder de lak op je wagen te beschadigen?

Stickers kun je best verwijderen door ze op te warmen. De warmte weekt de lijmlaag los en laten je toe de sticker makkelijk los te trekken. Nu hoe verwarm je een sticker op bijvoorbeeld een wagen? Heel eenvoudig. Je neemt de haardroger, zet hem op de warmste stand, opwarmen en na enkele minuten kun je de sticker voorzichtig lostrekken in één stuk.

Een alternatieve manier om stickers te verwijderen is gebruik maken van lampolie of zilverpoets. Je brengt de lampolie of zilverpoets aan op een zachte (!) doek, je wrijft zachtjes voor enkele minuten en de sticker komt los zonder sporen na te laten.

Verwijderen van sticker resten

Lijm van stickers of sticker resten kun je verwijderen met een sinaasappelschil. Wrijf de schil over de lijm of de sticker resten. Even laten intrekken en je wrijft de lijm/resten er zo vanaf.

Lampolie of zilverpoets op een zachte (!) doek, sticker zachtjes inwrijven, laten intrekken en sticker en lijm verdwijnen zonder een spoortje achter te laten.